Advertisement

ELisabeth Klamer

Overskrift: 
Frisørelev og humørsmitter

Frisørelev og humørspreder…

 Alle tiders chance for jeres forretning!

Her har i chancen for at få en moden, glad og helt igennem fantastisk elev i jeres forretning.
Mit navn er Elisabeth og det er mit ønske at blive frisør. Jeg har allerde som ung pige haft en drøm om at blive frisør, men kunne ikke få en elevpalads dengang, så nu prøver jeg lykken igen. Jeg er 40 år gammel, går 110 % op i mit arbejde, og er ikke bange for at tage fat i det ukendte, samt ønsker inderligt at lære noget nyt. Med mig som frisørelev får I en elev der er mødestabil og jeg ved at det kræver meget at stå op hele dagen hvilket ikke er noget problem. Jeg er fysisk  sund, rask og stærk i kroppen, og er ikke typen der lægger sig ned.

 

Jeg har altid beskæftiget mig i servicefag, og forstår værdien i en god og personlig kundekontakt.

 

Med mig som elev får I en stabil, glad, pligtopfyldende og humørsmittende moden kvinde, der går op i sit job og som hos jer kan udleve sin drøm. Jeg kan i kraft af min alder og livserfaring, bidrage med blandt andet:

 

- Mødestabilitet.

- Detaljeorienteret arbejdsgang.

- En struktureret tilgang til tingene 

- Vedligeholdelse af et godt arbejdsmiljø

 

 

Det eneste det kræver for at I kan blive helt overbeviste, er at I har mulighed for at afsætte 20 minutter så jeg kan præsentere mig selv ordentligt. Jeg har vedlagt mit CV samt en anbefaling fra Frisør Marina Bekker.

 

 

Med venlig hilsen

 

Elisabeth Klamer

Glamhøjvej 24

4100 Ringsted

 

Tlf.: 60 215 300

 

 

email: ebk@klamergruppen.dk

Uddannelse: 

vuc vestsjælland syd, slagelse — gymnasiale uddannelse, 2010.

Københavns socialpædagogiske seminarium, københavn — Pgu, 1999.

Faxehus efterskole, faxe ladeplads — 10. klasse afgangseksamen, 1994.

Erhvervserfaring: 

Bogholder, KLAMER aps; LYNGE — 2014-2017 - Er stadig i firmaet på deltid.

Mine funktioner hos Klamer ApS er meget lig med Dansk Gulventrprise, i kraft af min funktion som bogholder hos Klamer Aps. var jeg ofte i telefonisk og direkte kontakt med både kunder og leverandører. Mine opgaver, udover bogføring, bestod af strukturering og optimering af virksomhedens administrative workflow.

 

meritgivende udvikling; Ringsted, Dianalund, haslev og slagelse — 2010-2014.

Studier, praktik og personlig udvikling på bl.a. Slagelse sygehus, sundhedssektoren i Ringsted og Dianalund kommuner samt USCJ Slagelse.

 

Bogholder, dansk gulVentreprise aps; søborg — 2007-2008.

I kraft af min funktion som bogholder hos Dansk Gulventrprise Aps. var jeg ofte i telefonisk og direkte kontakt med både kunder og leverandører. Mine opgaver, udover bogføring, bestod af strukturering og optimering af virksomhedens administrative workflow.

 

Kantinemedhjælper, Ankerhus Seminarium; Sorø — 2004-2007.

Nogle af de funktioner jeg havde på Ankerhus var bl.a. madlavning til kursister, studerne, lære og medarbejdere på stedet.  Ligesom at jeg bidrog med hjælp til indkøb af vare, f.eks. sodavand og fødevarer. Som en del af mit ansvarsområde var også rengøring af køkkenet, således at dette levede op til de strenge hygiejniske krav fra Fødevarestyrelsen. Vigtigst for mig personligt var dog min daglige kontakt med seminariets kursister, studerende og andre medarbejdere.

 
Andet: 

Under billedgalleri har jeg oploadet en anbefaling fra Frisør Marina Bekker

Område: 
København
Sjælland
Adresse: 
Glamhøjvej 24, 4100 Ringsted
Alder: 
40
Telefon: 
60215300
Email: 
ebk@klamergruppen.dk