Advertisement

Pernille Pedersen

Overskrift: 
Læreplads søges i Viborg

Jeg søger en læreplads som frisør elev, fordi jeg finder det fascinerende den form for omsorg man kan give til andre ved at være frisør, det at kunne være en del af at skabe andre menneskers identitet, og jeg har også altid personligt gået meget op i mode og stil.

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent, og har erfaring med at kunne kommunikere med forskellige mennesker, hvilket jeg finder utrolig vigtigt i dette job og udover det har jeg også erfaring med at yde omsorg for andre mennesker. Jeg går meget op i at kvaliteten af det arbejde jeg laver er i orden.

Uddannelse: 

2017 – Uddannet social- og sundhedsassistent i Randers, med et 12 tal i afgangseksamen 

2015 – Uddannet social- og sundhedshjælper i Randers, med et 12 tal i afgangseksamen

2014 – Bestået grundforløb på social- og sundhedsskolen i Randers, med et 12 tal i afgangseksamen

2013 – Bestået 9 klasses eksamen

Erhvervserfaring: 

2017- nu  Arbejder i houlkær udegruppe

2017 – Arbejdet 5 måneder på Vorup plejecenter, i deres udegruppe som selvstændig social- og sundhedsassistent. Hvor jeg har været medansvarlig sammen med de få andre assistenter om at varetage kompetenceudviklingen af social- og sundhedshjælperne, og skabe et overblik over borgerens almene tilstand, og reagere i akutte situationer

2017 – 4 måneders praktik forløb på gudenåcentret et plejehjem i Randers, hvor mine arbejdsopgaver var at varetage kompetencer som en uddannet social- og sundhedsassistent

2016 – 4 måneders praktik forløb på bakkegården psykiatrisk bo støtte i Randers, hvor mine arbejdsopgaver bestod i at hjælpe med struktur i borgerens hverdag, udarbejde handleplaner, og deltage i recovery forløb.

2016 – 4 måneders praktik forløb på akutmodtagelsen i Randers, mine arbejdsopgaver var at modtage medicinske, psykiatriske, og kardiologiske patienter. Jeg havde stort ansvar i dette akutte forløb og arbejde meget med triage.  

Andet: 

Hvem er jeg??

Jeg hedderPernille, og er en frisk ung pige på 20 år.

For nogle måneder siden flyttede jeg fra Randers, og bor nu i Viborg sammen med min kæreste.

Min hverdag pt. består meget af arbejde, træning, være sammen med veninder/venner, kvalitetstid med kæresten, og når jeg har noget fritid elsker jeg at studere hårmode og makeup teknikker.

Som person er jeg trods min unge alder, meget ansvars bevidst, moden, og har en del gåpåmod. Jeg er god til at strukturere min tid og mit liv, og så er jeg god til at tackle nye udfordringer.

Jeg synes i skal vælge mig fordi i får en dygtigt, mødestabil og engageret medarbejder, der er med til at sprede glæde ikke kun til kunderne med også til kollegaerne. Jeg er frem til at komme i gang, og glæder mig til at høre fra jer.

 

Med venlig hilsen Pernille Pedersen

Område: 
Jylland
Adresse: 
Falkevej 94
Alder: 
20
Telefon: 
24 83 00 72
Email: 
Pnille1@live.dk