Advertisement

Sandra Marie Marer Rieneck

Overskrift: 
Ung, glad og frisk frisørelev fra Kastrup

Kunne i tænke jer en elev, der brænder for hår og makeup? Der har gå-på-mod og lysten til at lære?

Så er jeg den rette.

 

Hej, mit navn er Sandra. Jeg er en ung og glad frisk pige på 18 år, som bor i Kastrup. Jeg har en stor interesse for hår og makeup og søger derfor en elevplads som frisør.

Jeg har taget folkeskolen på Enghavegårdskole (2004-2014). Derefter tog jeg tiende klasse på US10 i Tårnby (2014-2015). Jeg afsluttede tiende klasse med 12 i Dansk, 10 i Engelsk og 02 i matematik. Jeg havde ikke helt fundet ud af hvad jeg ville efter jeg afsluttede tiende klasse, og tog derfor et år på Fabrikken, som er en produktionsskole i Tårnby (2015-2016).

Jeg gik på linjen Sundhed og Velvære. Vi lærte en del om makeup, manicure og farvning af bryn og vipper. Vi havde også en del om kroppen, boldmassage, ansigtsbehandling samt håropsætning. Vi lærte desuden at rådgive kunder om hud og hår.

Jeg har siden juni 2016 arbejdet i Netto. Både det år i tiende, men især det år på fabrikken og de måneder i Netto har hjulpet mig til at udvikle mig som menneske. Jeg er blevet mere ansvarsbevidst, udadvendt og åben.

Min interesse for frisørfaget har været der fra jeg var helt lille, bl.a. gennem min farfar som har været i frisørfaget i mange år. Jeg har desuden, da jeg gik i tiende klasse været i praktik hos en frisør. Jeg kan også rigtig godt lide at møde nye mennesker, og jeg er meget servicemindet.

Som person er jeg meget hjælpsom og loyal. Jeg er altid smilende og klar på dagens udfordringer. Jeg har gå-på-mod og elsker at lære. Udover det, er jeg pligtopfyldende og lidt af en perfektionist.

Uddannelse: 

2014: 9. Klasses afgangseksamen på Enghavegaardskole i Mørkhøj 

2015: 10. Klasses afgangseksamen på US10 i Tårnby 

Erhvervserfaring: 

1016: Salgsassistent i Netto ved Sundbyvesterplads på Amager 

Område: 
København
Alder: 
18
Telefon: 
28140006
Email: 
smrieneck@gmail.com