Vil du have frihed og en timeløn på kr.230*?

Vi søger vikarer over hele landet fordi vi har masser af mestre, som bliver glad for en hjælpende hånd..

"Jeg kan lide at være vikar forbi det er en fri måde at arbejde på man for lov til at være sig selv og gøre ting på sin egen måde. Man bliver altid mødt på en meget positiv måde, de ved at man er der for at hjælpe dem med deres kunder. Det er også rart at komme ud og se noget andet. Det er spændende at se hvordan de arbejder de forskellige steder, man lærer jo selv en masse."

"Grunden til at jeg valgte at blive vikar, er at der er mere frihed, mere selvstændigt arbejde og en god løn. Friheden består i at jeg selv kan vælge at sige fra når jeg vil eller ikke kan en dag, hvor man normalt ikke ville spørge om fri fordi man vidste, at chefen ville blive sur.

At være vikar kræver mere af mig end, hvis jeg stod det samme sted dag ind og dag ud. Som vikar skal jeg kunne omstille mig til de forskellige saloner. Selvom man kun skulle være i en salon nogle få dage, så er det vigtigt at man indstiller sig til deres miljø.

Sidst men ikke mindst så giver arbejdet som vikar mig mulighed for at markedsføre mig om mine kompetancer i langt større grad end hvis jeg var fast et sted."

Vil du høre mere om mulighederne? Og have et fedt job? *Og få kr.175/timen i startløn plus feriepenge, plus pension etc. - altså ialt kr.230 i timen?
Vi glæder os til at høre fra dig..

 

Område: 
Fyn & øer
Jylland
København
Sjælland
Diverse
Kontakt: 

Ring, skriv..

info@vikarcentret.dk - tlf. 70242470

 

Når du sender din ansøgning eller henvender dig til salonen, så husk at gøre opmærksom på, at du har set opslaget på www.frisorjob.dk