Referencer

Her kan du se, hvilke frisører og firmaer, der har annonceret på frisorjob.dk:


"Flot arbejde I laver.. det gik super hurtigt.. køber kommer helt fra Herning"  (oktober, 2017)
Jasmine, Salon Cleopatra


"Vi fik den første henvendelse efter en time!"  (august, 2017)
Sarah, Salon Dichoe


"Vi fik to gode.. og den ene var fra jer så vi siger tak" (juni, 2017)
Dorthe, Salon Nova


"Efter mange uger fik vi pludselig 4 henvendelser og de tre var fra Frisorjob.dk. Én af dem købte.." (juni, 2017)
Allan Brandt, Frisør Tilgreen


"Vi havde en salon til salg og fik så mange henvendelser og nu må du gerne pille annoncen ned. Det virker" (maj, 2017)
Karin Wadt Winther, Frisør Wadt


"Jeg fik ikke bare én ny frisør.. jeg fik to! - du må gerne stoppe annonceringen" (maj, 2017)
Simon Kynde, KBH. BLVD


"At annoncere på Frisorjob.dk har været en særdeles positiv oplevelse. Som firma er det vigtigt at kunne målrette vores jobannonce, til lige netop de personer vi ønsker. Det er meget tidskrævende at finde frem til den rigtige profil, og med frisorjob.dk fik vi rigtig mange fantastiske ansøgninger, der alle levede op til kvalifikationerne. Det er fedt at branchen har deres egen jobportal og Frisørland vil med sikkerhed bruge den, når vi har ledige stillinger. Sammenlignet med andre jobportaler, er fordelen ved frisorjob.dk, at vi kun henvender os til brancherelevante personer."
Jimi Vinding, Frisørland.dk


Buch har brugt frisørjob.dk ved flere lejligheder og har altid haft gode erfaringer. Buch har hver gang fundet den manglende medarbejder herigennem og har hver gang haft et overvældende antal af ansøgere. Sidst var i januar, hvor 85 frisører søgte den opslåede stilling....så nu kan vi få arbejdet gjort!
Jesper Buch, BUCH


Vi har været rigtig glade for at annoncere på jeres side og det er meget målrettet + vi har fået mange tilbagemeldinger. Det virker og er meget professionelt.”
Allan Kliim, Kliim Coiffure


"Frisorjob, tusind tak for den gode service. I giver hurtig respons, I ved hvad der skal gøres.  Jeg har brugt jer er par gange og vil med glæde gøre det igen. Tak for jeres fine indsats."
Charlotte Koch


"Stuhr har nu to gange annonceret på www.frisorjob.dk og begge gange oplevede vi at få mange henvendelser og bedst af alt, har vi fået to dejlige assistenter ansat. Super service - annoncen var på et par timer efter."
Malene Stuhr, STUHR


"Djarling har annonceret to gange hos Frisørjob.dk og vi har oplevet en usædvanlig god service.
Vi havde akut behov for en frisør og sendte annoncen til Frisørjob.dk mens de var ramt af ferie, alligevel fik de sat annoncen op så den var på sammen dag. I dag har vi igen indsat en annonce - samme gode service, og har allerede modtaget nogle interessante emner til overvejelse!
Vi syntes at Frisørjob.dk’s hjemmeside er nem og overskuelig både som annoncør og jobsøger.
Frisørjob.dk er den bedste vej til at finde den rigtige frisør/stylist
".
DJARLING ApS


"Der er kun et sted, hvor man søger efter frisører , og det er på frisørjob.dk. Flot set up og god service."
Johnny Poulsen, Frisør Arthur


"Henvendelserne kom hurtigt. Og der var mange positive henvendelser. Havde flere seriøse købere at vælge imellem. Fra salgsannoncen var oprettet til købskontrakten var underskrevet gik der 20 dage. Annoncering på FRISORJOB.DK kan varmt anbefales".
Søren Unmack, Salon Unmack


"For ca.en måned siden kontaktede jeg Frisørjob og forespurgte om man kunne indrykke en annonce vedr.afståelse af vores frisørsalon.Det var en fantastisk fin service vi  modtog ,og ca 10 min efter var annoncen på nettet og i går skrev vi slutseddel med de ny ejere. Det er ikke hver dag man møder smil og hjælpsomhed så stor - tak til Louise og Anders".
Allan Fonnesbech, Wagner Hair


Vi fandt en sælger gennem www.frisorjob.dk til Design Professionel og har været rigtig tilfredse med deres service. Annoncen kom på efter bare et par timer,
Tomas Dalqvist, Design Professionel.


Ellegaard Hairfactory har hele 4 gange haft annoncer online på www.frisorjob.dk og har alle 4 gange fundet den helt rigtige assistent til vores salon. Derudover var det utroligt nemt og hurtigt at anvende frisorjob.dk,
Finn Ellegaard, Hairfactory


Danhair var så heldige at finde den helt rigtige salgskonsulent gennem www.frisorjob.dk og vi kan derfor varmt anbefale deres online jobportal,
Ditte Zuschlag, Danhair


"Jeg anvender altid frisørjob.dk når jeg skal rekruttere nye medarbejdere til min forretning. Jeg har haft succes med at finde den rette hver gang!"
Annika Sommer, Salon Ego


Den er super duper – kør endelig!
Birgit Larsen, DET NY TEATER


Salonsupport.dk har flere gange anvendt www.frisorjob.dk til at finde nye kollegaer og vi kun har godt at sige om siden, servicen og standarden,
Bo Therkelsen, Salonsupport.dk


Vi har gennem de sidste år flere gange benytte frisorjob.dk i forbindelse med rekruttering, og vi har altid fået god, effektiv og kvalificeret service, og ikke mindst har vi modtaget mange interessante jobsøgninger fra frisorjob.dk.
HR ansvarlig Marvin Taiwo, L’Oréal.


Vi i Guys & Dolls Intercoiffure, havde stor glæde af at bruge frisorjob.dk da vi sidste år stod i akut mangel på en frisør. Det er en professionel side, som fungerer utrolig godt, og vi kan varmt anbefale den til vores kolleger,”
Sasscha Hirtsgaard, Intercoiffure


Tusind tak!
Poul M