Advertisement

Belinda Vinther

Jeg er en velfungerende og selvstændig kvinde på 26 år. Jeg søger elevpladsen hos Jer, da jeg brænder meget for faget og gerne ser en hverdag i Jeres salon. Jeg har et højt ambitionsniveau og en stor passion for faget. Jeg sætter stor pris på at gøre et godt stykke arbejde og tilfredsstille mine kunders behov. Samtidig bestræber jeg mig på, at leve op til jeres forventninger til mig og vil yde mit bedste får at opnå det.

 

I 2008 påbegyndte jeg uddannelsen til frisør hos Santa fe. Jeg var rigtig glad for at være der, men af private årsager var jeg desværre nødsaget til at stoppe uddannelsen. Nu har jeg været væk fra faget i en længere periode, men har fået lysten tilbage til at færdiggøre uddannelsen. Jeg brænder meget for frisørfaget og har derfor, sideløbende med mit arbejde, holdt det ved lige, ved at klippe og farve, venner og familie af egen interesse. Nu har jeg derfor fået mere erfaring med, hvordan forskellige klippe- og farveteknikker udføres i praksis.  

 

Hvis det skulle blive aktuelt, er jeg villig til at bruge min fritid på kurser og andet ekstra undervisning, for at blive en så dygtig frisør, som muligt.

 

I min tid hos salonen Santa fe, fik jeg stor ros for min præstation inden for faget og havde mange glade og tilfredse kunder. Det gav mig en stor tilfredsstillelse at blive anerkendt og rost for mit håndværk.  

Jeg er en meget stabil og trofast medarbejder. På nuværende tidspunkt arbejder jeg som rengøringsassistent i Tårnby kommune og har været her i 6 år.

 

Jeg er meget serviceminded og god til at kommunikere. Det er egenskaber jeg tillært mig igennem tidligere jobs i salonen Santa fe og tøjbutikken i Saint Tropez. Til dagligt arbejder jeg selvstændigt, men foretrækker at arbejde i et team. Andre beskriver mig ofte som en humørspreder og et meget socialt menneske. Derudover er jeg meget arbejdsom og struktureret og det er vigtigt for mig i mit arbejde.

 

Hvis det har interesse, er jeg villig til, at vise hvad jeg kan allerede nu.

 

 

Jeg håber min ansøgning har vakt Jeres interesse og jeg håber at høre fra Jer. Jeg stiller naturligvis gerne op til en uddybende og personlig samtale.

 

Med venlig hilsen

Belinda Maddalena Vinther  

 
Område: 
København
Sjælland
Adresse: 
Kastrupvej 348 st. th. Kastrup 2770
Alder: 
26
Telefon: 
22155113
Email: 
belindavinther@hotmail.com