Advertisement

Maria

Søger læreplads.

 

Dette fag er noget jeg virkelig brænder for, og det har jeg altid gjort. Når jeg er færdig med min uddannelse som frisør, er min plan at kombinere en uddannelse som frisør, makeupartist og negletekniker, da det også er noget, der interesserer mig meget.

Jeg er en glad, mødestabil og fleksibel pige, som er frisk på nye udfordringer.

Efter disse andre uddannelser er gjort færdigt, vil jeg gerne arbejde for kendte, altså sætte deres hår, lægge deres makeup, og i den retning. Senere hen kunne der måske være plads til åbning af en salon, det ved jeg dog endnu ikke.

Det med at gøre folk glade efter en behandling er så fantastisk. Og at man kan ændre deres udseende ved en enkel klipning eller farvning er også fantastisk og lige noget jeg er meget glad for.

Jeg fik tildelt en kvoteplads på EUC Sjælland i Næstved efter, at jeg blev færdig med GF 2 på ZBC, og jeg vil super gerne ud i en salon at være, derfor søger jeg med lys og lygte.

 

Uddannelse: 

2005-2015: Kalbyrisskolen

 

2015-2016: EUC Sjælland GF1

2016-2016: ZBC Næstved GF2

2016-2017: EUC Sjælland GF2

Starter i skolepraktik i Haslev den 13 februar, og skal derefter på hovedforløb 1, stadig som frisør. 

Erhvervserfaring: 

Arbejder i Netto, Toldbodgade 17, 4700 Næstved.

Har været i praktik 3 gange, så jeg ved godt, hvordan man foholder sig i en salon.

 

Andet: 

Jeg kan lige nu vaske og føntørre hår, farve en helfarve, og derudover kan jeg også farve bryn og vipper + retning af bryn. Jeg kan klippe en solid form, dog tager det lidt tid, da jeg endnu ikke er så langt igen i min uddannelse.

Jeg vil selvfølgelig være behjælpelig med så meget andet som rengøring, kundemodtagelse og hjælp til f.eks. blanding af farve. 

Område: 
København
Sjælland
Adresse: 
Skovburren 219, 4700 Næstved
Alder: 
17
Telefon: 
53821530
Email: 
mariabulow@live.dk