Selvstændig frisør til StyleBox i Esbjerg

Selvstændig frisør til StyleBox i Esbjerg

StyleBox by Matas er et oplevelsesunivers med fokus på højt serviceniveau og lækre produkter. I Esbjerg bor vi shop i shop med Matas, og vi tilbyder kunderne hele styling-paletten udført af vores super dygtige og trendsættende stylere, som er hhv. professionelle frisører, negleteknikere og makeup artister.

Du bliver kort fortalt del af en spændende kæde med skønhedsbehandlinger, MAC store og Danmaks største udvalg af hårplejeprodukter på ét sted.

Se mere og lad dig inspirere på stylebox.dk

Som selvstændig frisør hos StyleBox får du:

  • Lukrativ aftale med bl.a. frit vareforbrug ved behandlingerne (dog med undtagelse af sakse, knive, børster og kamme)
  • Stor kundestrøm og dermed stort potentiale for nye kunder
  • Gratis reklame og stor aktivitet i butikken
  • Professionelt bookingsystem og engagerede faglærte kolleger med flere forskellige ekspertiser, bl.a. negleartister, makeupartister og stylere
  • Stor mulighed for at præge planlægning af egen tid
  • Mulighed for kurser, der bidrager af udviklingen af dig som frisør

Har du mod på at udfordre dig selv ved at gå forrest og dermed inspirere vores kunder? Vi har det sjovt og arbejder dynamisk sammen – og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores team!

Hos StyleBox by Matas tilbyder vi gode ordnede arbejdsforhold og personalegoder. Mht. arbejdstid er der mulighed for fleksibilitet / nedsat tid efter aftale.

Er du frisør, med den 4-årige frisøruddannelse, og har du personlig kant og fokus på de nyeste trends? - og kan du slet ikke lade være med at give gode råd og vejledning, når du styler og sælger til dine kunder?

Så har du måske netop dét, der skal til for at blive vores nye kollega:

  • Det er et ufravigeligt krav, at du har taget den 4-årige frisøruddannelse
  • Du sætter udvikling af dig som frisør højt på din liste og prioriterer tiden til efteruddannelse
  • Du er nysgerrig på nye muligheder inden for dit fag og sætter en ære i at bidrage med din viden, så alle kunder får en følelse af at blive forkælet og inspireret med de bedste styling tips og ideer
  • Du nyder dialogen med de øvrige behandlere, så vi sammen bedst muligt kan inspirere hinanden og vores kunder

Som selvstændig frisør hos StyleBox er din frihedsgrad stor, men du drøfter i  samarbejde med vores Shop Manager, hvornår der er flest kunder i butikken og tilpasser din arbejdstid herefter.

Er du interesseret?
Send os et kortfattet CV med et vellignende foto og et par ord om dig selv. Følg linket her i annoncen. Annoncen tages af nettet, når vores nye kollega er fundet, og vi glæder os til at høre fra dig.

Område: 
Fyn & øer
Jylland
København
Sjælland
Kontakt: 

Send et kort cv med en beskrivelse af dig selv og dine erfaringer via linket her.

Se mere om StyleBox på Stylebox.dk

 

Når du sender din ansøgning eller henvender dig til salonen, så husk at gøre opmærksom på, at du har set stillingsopslaget på www.frisorjob.dk