FRISØRSALON MED BOLIG TIL SALG

Unik mulighed for opstart uden kapital

GØR DIN DRØM TIL VIRKELIGHED...

Lækker salon beliggende i centrum af Marstal by, udbydes til salg. Vi hjælper med finansieringen, således at den ny køber kan overtage forretningen uden kapital.

Der er fra beboelsen på 1 sal flot udsigt til havet mod Langeland, og udsigten bliver kun flottere på beboelsens tagetage.

FRISØRSALON:

Der er i dag frisørsalon i 2 afdelinger.  Frisørsalonen har i dag en stor kundekreds som forsat skal betjenes, hvilket seneste årsomsætning på ca. 1,1 millioner vidner om. Dette på trods af, at salonen har været lukket den første lørdag i måneden samt alle søndage og mandage. Ligeledes har der været lukket mellem jul og nytår. På denne baggrund foreligger der derfor et noget større omsætningspotentiale.

BOLIGEN:

Fra gågaden er der separat indgang med trappe til 1. sal med repos og indgang til stor lys stue i åben forbindelse til spiseplads. Der er fra stuen godt udsyn til gågaden og Marstal Kirke med de flotte træer.

Erhvervsdelen udgør 83 m2 og boligdelen udgør 156 m2.

Lidt om Marstal:

Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Det være sig skole, detailhandel, spisesteder m.m.  Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:

Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.

Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk

Praktisk info:

Boligareal 239 m² 

Kælderareal 20 m² 

Grundareal 121 m² 

Værelser 5

Antal plan 3

Byggeår 1870 /1985

Tøv ikke med henvendelse – Dette er  virkelig en ”Perle” som bør ses!!!

Type: 
Frisørsaloner til salg
Område: 
Fyn og Øerne
Kontakt: 

For yderligere information, bedes du rette kontakt til:

Bent Jørgensen

Mail: bbj@birk-bang.dk

Tlf.: 40 15 11 23

 

 

Når du sender din ansøgning eller henvender dig til salonen, så husk at gøre opmærksom på, at du har set stillingsopslaget på www.frisorjob.dk