Stor lækker frisørsalon udbydes nu til salg

Gør din drøm til virkelighed...

Stor flot salon med rigtig mange muligheder udbydes nu til salg. Salonen er beliggende i Helsinge med masser af sommerhusgæster om sommeren, samt masser af besøgende fra det store opland på toppen af nordsjælland.

Saloen har 5 betjeningsplader og to vaske pladser ( der er mulighed for at etabere flere pladser) alt i lækkert italiensk design.

Butikken er på ca. 120 kvm. incl. stort kontor og baglokalet, hvor der er udgang til en dejlig lukket gårdhave. Salonen er ligeledes indrettet med et klinik lokale på ca. 20 kvm. Med vask og køkkenmodul, hvilke gør det attraktiv, hvis man ønsker at udvide med flere behandlere. Jeg har selv tidligere udlejet lokalet til kosmetoglog. Der er også dirkte adgang til kælder på ca. 45 kvm. Med vaskemaskine og tørretrumbler + på et lagerrum med skabsarrangement.

Salonen har en god kundekreds og drives i dag af en butikchef samt en elev, som skal til svendeprøve til november.

Salonen overtagets med alt inventar, reoler, elartikler, computer, bonprinter og pengeskuffe. Der høre ligeledes vaskemaskine og tørretrumbler med. varelager kan tilkøbes efter ønske.

Alt i alt en lækker butik med masser af muligheder, som bør ses og opleves.

Mulighed for rentefri finansering.

Type: 
Frisørsaloner til salg
Område: 
Storkøbenhavn/Nordsjælland
Kontakt: 

Lyder ovenstående interessant, kontakt da Christian for yderligere information på telefon 28194306

 

 

 

Når du sender din ansøgning eller henvender dig til salonen, så husk at gøre opmærksom på, at du har set stillingsopslaget på www.frisorjob.dk