Konkurrencen til Nordic Hair Awards er nu åben!

Konkurrencen til Nordic Hair Awards er nu åben!
1. november 2018 Sascha Tejlmann
Konkurrencen til Nordic Hair Awards er nu åben

Konkurrencen til Nordic Hair Awards er nu åben!

I dag åbner tilmeldingen til Nordic Hair Awards, og det er nu muligt at indsende bidrag til den første konkurrence nogensinde af sin slags – vis os, hvad du kan! 

Hair Magazine er stolte over at kunne præsentere Nordic Hair Awards, hvor du kan konkurrere i syv kategorier og om titlen som ‘Nordic Hairdresser of the Year’ i København den 9. juni næste år. Konkurrencen består af kategorierne; Women’s, Men’s, Avant-Garde, Colour Technician, Editorial Stylist, Young Talent og Salon Design.

At deltage i en frisørkonkurrencen kan være både tidskrævende, svært og skræmmende – men i sidste ende vil det være det hele værd. Det er tid til at skubbe dine grænser. Nordic Hair Awards tilbyder muligheden for én gang for alle at vise verden, hvad du kan!

Læs også: Premiere – Nordic Hair Awards

“Det her er en chance for frisører i Norden at skubbe sine grænser og skabe noget ud over det sædvanlige. Jeg er så spændt over at være en del af dette, og det har været fantastisk at se, hvor entusiastiske frisørerne også er!”, siger Camilla, chefredaktør på Hair Magazine.

Tilmeldingen åbner i dag, og alle bidrag kan uploades på hjemmesiden www.nordichairawards.com/compete til og med den 15. januar. Juryen, der består af ni nordiske og internationale, anerkendte folk fra branchen, vil herefter nominere de bedste fra hvert land i hver kategori.

Let’s do this!

Deltag i konkurrencen her!

 

Følg med på Nordic Hair Awards Facebook-side og Instagram eller tilmeld dig nyhedsbrevet for opdateringer, information og inspiration!

 

Sidst vi bragte en artikel fra Hair Magazine var da vi præsenterede Nordic Hair Awards 2019.  Læs om Nordic Hair Awards her.