Frisørjob

Kreativ Positiv energi Serviceminded 

RODEO TILBYDER STILLINGEN ’’MASTER STYLIST’’

- Du har formentlig flere års erfaring indenfor frisør- og stylingbranchen.
- Måske har du vundet priser, og du har udmærket dig udover det sædvandige med dit håndværk.
- Du leverer altid resultater og en service, som ligger over den normale standard.
- Du nyder at arbejde i et travlt miljø med dygtige kollegaer i en stemningsfuld salon.

Kunne du tænke dig at blive en del af Københavns hurtigst voksende frisørkæde?

Så tilbyder RODEO lige nu stillingen ’’MASTER STYLIST’’, hvor du med dit skarpe håndværk og gode erfaring indenfor klip, farve og styling kan skabe flotte resultater hos RODEOs mange forskellige kunder.

HVEM ER RODEO?

RODEOs fem saloner bryder med det gængse frisørkoncept, hvor den gode oplevelse vægtes højt i en kombination af god stemning, stilfuld indretning og selvfølgelig dygtige samt professionelle frisører og stylister, der hver måned skaber stilfulde resultater hos de fast 3500 besøgende kunder.

Der er altså rig mulighed for, at man, som MASTER STYLIST hos RODEO, kan skabe en hverdag og kundekreds, som passer til dig og dine ønsker … og samtidig dele en hverdag med søde og dygtige kollegaer, som er kendt for at bidrage med god stemning og sparring.

RODEO er en frisørkæde, hvor de ansattes ve og vel samt kvaliteten og udviklingen af deres håndværk bliver prioriteret højt. Derfor deltager flere RODEO frisører jævnligt i Fashion Week samt ekstraordinære kurser, der alt sammen er med til dygtiggøre frisørernes håndværk og erfaring. Hos RODEO er der altså mulighed for at vokse og få mere ansvar – eventuelt som salonansvarlig.

RODEOs fem saloner er placeret på Frederiksberg, Østerbro, City, Amager og Valby, hvor man plejer at blive tilknyttet én til to saloner - alt efter ønske.

Har vi vækket noget i dig? – så send os en ansøgning, hvor vi kan se et billede af dig, og hvor vi kan læse lidt om dine erfaringer, og hvem du er som person.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner

RODEO – teamet

00

RODEO Hair Concept

Store Kongensgade 81C
1264 København K

Detaljer

+45 31 41 44 05

Hoang Nguyen

  hn@rodeo.dk