Frisørjob

Fuldtid Ambitiøs 

DESIGN PROFESSIONEL A.M.B.A. søger ACCOUNT MANAGER til Fyn og Sjælland

Spændende, kreativt og varieret job med frihed under ansvar

Jobbet:
Hovedaktiviteten i jobbet som Account Manager består i salg til såvel eksisterende, men i særdeleshed også til nye potentielle kunder. Du får ansvaret for salget af Design Professionels produkter på Fyn og på Sjælland, hvor din base og kærneområdet er på Fyn. Du skal udover salgsdelen også bistå undervisning i selskabets produkter – både ude på salonerne, men også i Århus hvor vi har domicil.

Du er:
Vi søger en smilende serviceminded person med en proaktiv indstilling, samt god forståelse for frisørprodukter på et udviklingsskabende plan. Du trives med nye udfordringer, er initiativrig, god til planlægning, selvmotiverende og målrettet. Du har den 4-årige frisøruddannelse (gerne med efterfølgende erfaring fra salon), er dansk og engelsktalende. Indgående kendskab til diverse Microsoft basis programmer er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:
Gode udviklingsmuligheder – fagligt, såvel som personligt.
Et spændende, kreativt og varierende job.
Frihed under ansvar.
Løn efter kvalifikationer, gulpladebil, IPad og mobiltelefon bliver stillet til rådighed.
Et ungt arbejdsmiljø.

Tiltrædelse snarest.
Mener du at overstående matcher på dig, så send din skriftlige ansøgning mærket ”Account manager” til nedenstående adresse eller pr. e-mail til adm. direktør Tomas Dalqvist på td@design-pro.dk inden d. 6. maj 2022. Jobbet kræver, at du har kørekort til bil og ren straffeattest. Tiltrædelse snarest.

DESIGN PROFESSIONEL A.M.B.A. – Sintrupvej 25 b, 8220 Brabrand tlf.: 86 24 90 55
www.design-pro.dk

00

Design Professionel

Sintrupvej 25 b
8220 Brabrand

Detaljer

86 24 90 55

Tomas Dalqvist

  td@design-pro.dk

  http://www.design-pro.dk/