Frisørjob

Fuldtid Elev 4-årig uddannelse Frisørassistent Serviceminded 

BLIV EN DEL AF POUL M FAMILIEN, VI SØGER DIG TIL FIELDS!

Så er chancen her for at blive en del af Danmarks største frisørkæde, Poul M. Men det handler ikke om at være størst, men om at være et rigtig godt sted at arbejde og gøre noget godt for vores kunder. Vi gør meget for at være attraktive for dig som ansat og det har resulteret i, at flere har været hos os i over 25 år. Ligeledes tror vi rigtig meget på den danske frisørbranche, så vi har altid 25-30 elever og 50% består med bronze eller ros. Det er vi særdeles stolte af.

Vi søger: Daglig leder, frisørsassistenter samt elever som vil i mesterlære.

Du vil blive en del af et team, hvor mange er nye og nogle kommer fra andre Poul M saloner. Dette gør vi for at sikre den helt rette ånd i salonerne.

Salonen ligger det helt rigtige sted i Fields (København), og derfor vil der være grundlag for et stort kundeflow, så det bliver ikke kedeligt at gå på arbejde. Poul blev i 2018 en del af IdHAIR gruppen og det giver mulighed for uddannelse, events og shows.

Er du interesseret i at høre mere, eller er du allerede klar til at søge, så skal du blot sende din mail til Poul på poul@poulm.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til Poul på 4037 7777.

HVEM ER POUL M KÆDEN?

En kæde af saloner til både kvinder, mænd og børn og kunne i 2018 fejre 50 år jubilæum. Består af 18 saloner og beskæftiger 100 dygtige frisører. Vi vægter kundeservice meget højt, og en stor andel af vores kunder er tilbagevendende.

Du kan se meget mere om os på vores facebook www.facebook.com/minpoulm

Ansøgningsfrist 20. januar 2019

00

Poul M

Thorsgade 3
Randers 8900

Detaljer

4037 7777

Poul Meineche

  poul@poulm.dk

  http://www.poulm.dk