10 gode råd til din annonce på
FRISOR­JOB.DK

Vi har specialiseret os i jobformidling i frisør- og skønhedsbranchen. Med mere end 10 års erfaring tør vi godt kalde os til eksperter på området.

1

Find den helt rigtige overskrift

Det kan godt betale sig at bruge tid på en god overskrift, som kan fange opmærksomheden på den potentielle ansøger.

2

Brug et godt teaserbillede

Teaserbilledet kan være af salonen eller et logo. Teaserbilledet hjælper, sammen med overskriften, til at fange opmærksomheden fra ansøgeren. Vi bliver bombarderet med informationer hele tiden, derfor er det vigtigt at skille sig ud og få ansøgeren til at læse annoncen.

3

Spændende introduktion

Introduktionsteksten er en til to linjer, som kort fortæller, hvad I søger eller forventer af en kommende medarbejder. Det er her, I for alvor kan skille jer ud og fange frisørens interesse.

4

Beskriv salonen og teamet

I bør beskrive salonen og teamet, da det er vigtigt for ansøgeren at vide. Brug for eksempel salonens værdier, fokuspunkter, atmosfæren, kulturen samt hvor stort, teamet er.

5

Gør det klart, hvad I søger

Skriv her hvilke opgaver og ansvarsområder, medarbejderen er tiltænkt. Er der specielle teknikker, som I ønsker, medarbejderen skal kunne. Krav til uddannelse, personlighed osv. bør også inkluderes i annoncen.

6

Forklar, hvad I kan tilbyde medarbejderen

For at skille jer ud fra mængden og for at medarbejderen ansøger netop jeres job, er det også vigtigt at gøre det klart, hvad I kan tilbyde medarbejderen. Det kunne være: lørdagsfri ordning, deltagelse i shows, kurser, faglig udvikling gennem efteruddannelse osv.

7

Billeder af salonen

Tilføj nogle gode billeder, som viser salonen. Det skiller jer ud fra mængden og I har mulighed for at vise jeres arbejdsplads frem.

8

Tilføj salonens hjemmeside eller Facebookside

Ved at tilføje salonens hjemmeside kan medarbejderen selv søge information og danne sig et indtryk af arbejdspladsen.

9

Flere forskellige muligheder for kontakt

Folk er forskellige, og nogle vil hellere sende en e-mail, mens andre hellere vil ringe. Giv alle muligheden for at kontakte jer på den måde, de finder bedst.

10

Del annoncen på Facebook

Del annoncen fra FRISORJOB.DK på din egen og salonens Facebookside for at få endnu bedre eksponering. Bed gerne dit netværk om at dele annoncen også for at øge eksponeringen.

Vi hjælper dig gerne med din annonce til FRISORJOB.DK

For spørgsmål eller mere information ring på telefon 26 27 43 97 eller send en mail