Når du opretter en profil på FRISORJOB.DK, godkender du at have læst, og at du er indforstået med de pågældende betingelser for brugen af vores services. Det er ikke muligt at oprette en bruger uden at acceptere brugerbetingelserne.

Din brugerkonto
En brugerkonto på FRISORJOB.DK giver adgang til at oprette indhold, bl.a. annoncer, på websitet. Du har pligt til at sørge for, at det indhold, du opretter på FRISORJOB.DK er relevant for websitet, og at det
overholder gældende dansk lovgivning og ikke indeholder injurier eller andre krænkende udsagn.

Salonens og kontaktpersonens fulde og korrekte navn
Du skal benytte salonens formelle navn, som er tilknyttet salonens CVR-nummer. Ligeledes skal brugerkontoen have tilknyttet en kontaktperson, som skal oprettes med fulde- og korrekte navn. Det er ikke tilladt at oprette en bruger eller oprette indhold, hvis salonens eller kontaktpersonens navn ikke er korrekte. I tilfælde af, at der er mistanke om, hvorvidt der er afgivet ukorrekte oplysninger til oprettelse af brugerkonto eller indhold på websitet, forbeholder FRISORJOB retten til at anmode om dokumentation
herfor, samt til at lukke brugerkontoen hvis dette ikke imødekommes.

Funktionel e-mailadresse
For at kunne oprette en brugerkonto, kræves der, at du tilknytter en funktionel e-mailadresse. Vi foretrækker, at det er salonens e-mailadresse, som tilknyttes brugerkontoen. Der sendes en bekræftelsese-mail til denne e-mailadresse ved oprettelse. Det er også til denne e-mailadresse, vi sender et nyt kodeord, hvis du har glemt det og anmoder om et nyt eller hvis vi informerer om nye funktioner eller opdaterer vores betingelser.

Slette brugerkonto
Du har mulighed for at slette din brugerkonto ved at sende os en anmodning på job@frisorjob.dk. Slettes en brugerkonto, slettes alle de annoncer, data m.m. som er tilknyttet brugerkontoen for bestandigt.

Nyhedsbreve
Når du opretter en brugerkonto hos FRISORJOB.DK anbefaler vi, at man samtidig tilmelder sig det ugentlige nyhedsbrev, hvor man vil kunne se, at de oprettede annoncer er repræsenteret, samt holde sig opdateret
på jobs i branchen. Du kan tilmelde dig direkte på formularen på websitet eller klikke på linket i bekræftelsese-mailen, som du modtager, når du har oprettet brugerkontoen.

Der tages forbehold for ændringer i brugervilkårene. Laves der væsentlige ændringer i brugervilkårene, vil vi orientere herom ved en e-mail til den e-mailadresse, der er tilknyttet brugerkontoen.

 

Senest opdateret d. 1. april 2018