Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik for FRISORJOB.DK

FRISORJOB.DK er en del af Freeminds Media A/S. Denne cookie- og privatlivspolitik vedrører FRISORJOB.DK.

Generelt
Personoplysninger er alle typer af informationer, som på en eller anden måde kan henføres til dig. Når du benytter vores website registrerer og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. når du
læser artikler, ser på annoncer eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i vores konkurrencer, undersøgelser og spørgeskemaer eller registrerer dig som bruger eller foretager køb gennem websitet.

Hvilke informationer gemmer FRISORJOB.DK?
Vi registrerer og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, din geografiske placering, samt hvilke sider du besøger på vores
website. I det omfang, du giver dit samtykke hertil, registrerer og behandler vi desuden følgende informationer: Salonens navn, kontaktperson, adresse, telefonnummer, e-mail, web-adresse samt betalingsoplysninger. Dette vil typisk være i forbindelse med oprettelse af en bruger eller ved køb på FRISORJOB.DK. Vi registrerer og behandler ingen personfølsomme oplysninger. Vi behandler alle data fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven i Danmark samt EU-Persondataforordningen (GDPR).

Videregivelse af data
Anonymiseret data:
De registrerede data om brug af websitet, herunder hvilke annoncer du ser og eventuelt klikker på, din geografiske placering, køn, alderssegment, samt informationer om din computer, tablet eller mobiltelefon m.m. kan videregives til tredjepart i det omfang disse oplysninger er kendt. Det kunne f.eks. være en ekstern partner med hvem vi har en databehandler aftale. Informationerne vil udelukkende blive anvendt til at forbedre brugeroplevelsen på vores website, samt målrette annoncering. Der er tilknyttet systemer til at indsamle anonyme data omkring din brug vores website og services. Denne type anonymiserede data er udelukkende til intern brug og kan ikke henføres tilbage til dig. Læs mere i afsnittet ”Hvilke informationer gemmer FRISORJOB.DK”.

Personhenførbare data
Videregivelse af personoplysninger som salonens navn, kontaktperson, adresse, telefonnummer, e-mail, web-adresse m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender udelukkende databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine informationer en tilstrækkelig beskyttelse. Oplysninger afgivet til FRISORJOB.DK sælges under ingen omstændigheder til tredjepart.

Indsigt i dine registrerede data
Du har jf. persondataloven ret til at vide, hvilke data vi har registreret og behandler om dig. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt logge ind på din bruger og under ”Profil” se, hvilke informationer vi har registreret på dig. Du kan også skrive til info@frisorjob.dk, hvorefter vi oplyser dig om, hvilke data vi har registreret og behandler om dig.

 

Senest opdateret d. 1. april 2018