[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Når du søger en frisør, er det ikke ligegyldigt, hvad du skriver i din annonce. Her giver FRISORJOB.DK 10 gode råd til din jobannonce.

1) Find den helt rigtige overskrift
Det kan godt betale sig at bruge tid på en god overskrift, som kan fange frisørens opmærksomhed.

2) Brug et godt teaserbillede
Teaserbilledet kan være af salonen eller et logo. Teaserbilledet hjælper sammen med overskriften til at fange frisørens opmærksomhed. Vi bliver bombarderet med informationer hele tiden, derfor er det vigtigt at skille sig ud og få frisøren til at læse annoncen.

3) Spændende introduktion
Introduktionsteksten er en til to linjer, som kort fortæller, hvad I søger eller forventer af en frisør. Det er her I for alvor kan skille jer ud og fange frisørens interesse.

4) Beskriv salonen og teamet
Det er vigtigt for frisøren at vide og derfor bør I beskrive salonen og teamet. Brug fx salonens værdier, fokuspunkter, atmosfæren i salonen, samt hvor stort et team I er.

5) Gør det klart, hvad I søger
Skriv her, hvilke opgaver og ansvarsområder frisøren er tiltænkt. Specielle teknikker, som I ønsker frisøren skal kunne. Krav til uddannelse, personlighed osv.

6) Forklar, hvad I kan tilbyde frisøren
For at skille jer ud fra mængden og for at frisøren ansøger netop jeres job, så er det også vigtigt at gøre det klart, hvad I kan tilbyde frisøren. Det kunne være: shows, kurser, faglig udvikling osv.

7) Billeder af salonen
Tilføj nogle gode billeder, som viser salonen. Det skiller jer ud fra mængden og I har mulighed for at vise jeres arbejdsplads frem.

8) Tilføj salonens hjemmeside eller Facebook side
Ved at tilføje salonens hjemmeside kan frisøren selv søge information og danne sig et indtryk af salonen.

9) Flere forskellige muligheder for kontakt
Folk er forskellige og nogle vil hellere sende en mail og andre vil hellere ringe. Giv alle muligheden for at søge stillingen på den måde de finder bedst.

10) Del annoncen på Facebook
Del annoncen fra FRISORJOB.DK på din egen og salonens Facebook side for at få endnu bedre eksponering. Bed gerne dit netværk om at dele annoncen også.

Vi hjælper dig gerne med din annonce til FRISORJOB.DK

For spørgsmål eller mere information ring på telefon 26274397 eller send en mail til job@frisorjob.dk.

[/spb_text_block] [/spb_row]