Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål kan du kontakte os på telefon 26 27 43 97 eller på job@nielsenmedia.dk

Hvad koster det?

Det kommer helt an på hvor stor eksponering, du ønsker, at din annonce skal have, og hvor meget vi skal hjælpe dig med.

BASIS annoncen starter ved kr. 799,00, SØLV annoncen starter ved kr. 999,00 og GULD annoncen starter ved kr. 1.499,00.
Dertil kommer et gebyr på kr. 499,00, hvis vi skal hjælpe med opsætningen af annoncen. Bemærk: I april og maj 2020 er opsætning uden beregning.

Se hvad annoncerne indeholder her: Annoncepakker

Hvor lang tid ligger annoncen online?

Dette afhænger igen af hvilken type annonce, du vælger. BASIS-annoncen ligger online i 4 uger, SØLV-annoncen ligger online i 12 uger og en GULD-annonce ligger online i 18 uger, hvorefter de automatisk vil blive deaktiveret.

Udover at finde en ny medarbejder så giver annoncering på Frisorjob.dk også en helt unik branding af salonen, og derfor er der forskel på antallet af dage, et jobopslag er online.

Du kan se under “aktive annoncer”, hvor længe din annonce forsat vil være online. Når en annonce bliver deaktiveret, kan den findes under “inaktive annoncer”, hvorefter du har muligheden for at genindrykke, hvis du imod vores forventning ikke fandt en medarbejder.

Se hvad annoncerne indeholder her: Annoncepakker

Hvilke pakker har I?

Vi har tre forskellige pakker, hvortil der kan tilkøbes opsætning af annoncen. Vi har en BASIS-, en SØLV- og en GULD-annonce, som hver især indeholder forskellige ting, som alle eksponerer annoncen og sørger for, at den bliver set af potentielle ansøgere.

Se hvad annoncerne indeholder her: Annoncepakker

Hvilke anbefaler I?

Vores klart mest populære annonce er SØLV-annoncen. Den giver stor eksponering for pengene og rammer både personer, som aktivt leder efter job, men også de, som allerede er i arbejde, men som kan have et ønske om at skifte arbejdsplads. SØLV-annoncen udnytter fordelene ved de sociale medier, hvor opslaget kan deles bredt på kort tid.

Vi har annoncer, der passer alles behov.

Se hvad annoncerne indeholder her: Annoncepakker

Hvor mange finder en medarbejder gennem os?

Vi har foretaget adskillige undersøgelser, og langt de fleste, som køber en annonce, finder en medarbejder, får lejet en stol ud eller får solgt deres salon gennem os. Vi har rigtig mange tilfredse kunder, som benytter FRISORJOB.DK ,hver gang de skal rekruttere nye medarbejdere.

Hvor lang tid går der, før man finder en medarbejder?

Det er meget forskelligt, hvilket skyldes flere ting. Først og fremmest afhænger det af hvilken annonce, du vælger at købe. Større eksponering øger også chancerne for hurtigt at finde den rigtige medarbejder. Derudover tiltrækkes potentielle medarbejdere mere af annoncer, som har en god og velformuleret tekst, hvor der oplyses, hvad du søger, samt hvad du kan tilbyde en potentiel medarbejder. Vi anbefaler også, at der bliver taget nogle gode billeder af salonen, som viser, hvor medarbejderen skal arbejde.

Hvad hvis man ikke finder en medarbejder i perioden?

Heldigvis sker det yderst sjældent, hvis man har fulgt vores anbefalinger. Skulle det alligevel ske, at du ikke finder en medarbejder i perioden, har du mulighed for at genindrykke annoncen helt enkelt. Du er altid velkommen til at ringe ind til os og få en snak om, hvordan din annonce kan optimeres.

Se hvad annoncerne indeholder her: Annoncepakker

Hvem sætter det op?

Det bestemmer du. Du har mulighed for selv at uploade tekst, billeder og andet materiale til vores hjemmeside, hvilket ikke koster ekstra. Vi kan også være behjælpelige med opsætningen af annoncen, hvilket koster et gebyr.

Se annoncepriserne her

Hvor mange ansøgninger får man i gennemsnit?

Det er meget forskelligt, hvilket skyldes flere ting. Først og fremmest afhænger det af hvilken annonce, du vælger at købe. Større eksponering øger også chancerne at modtage flere ansøgninger til stillingen. Derudover tiltrækkes potentielle medarbejdere mere af annoncer, som har en god og velformuleret tekst, hvor der oplyses, hvad du søger, samt hvad du kan tilbyde en potentiel medarbejder. Vi anbefaler også, at der bliver taget nogle gode billeder af salonen, som viser, hvor medarbejderen skal arbejde.

Se hvad annoncerne indeholder her: Annoncepakker

Hvorfor skal jeg betale for en annonce?

Det skal du, fordi det er vigtigt at finde den rigtige medarbejder, første gang du søger. Gennem FRISORJOB.DK får du muligheden for at komme i kontakt med potentielle medarbejdere i hele frisør- og skønhedsbranchen. Både personer, der aktivt søger nyt arbejde, men også personer, der allerede er i arbejde, men som kunne have ønske om at finde en ny arbejdsplads. FRISORJOB.DK har mere end 10 års erfaring med rekruttering og salonsalg i frisør- og skønhedsbranchen, hvilket gør os til eksperter på området.

Se annoncepriserne her

Hvad er forskellen (Jobindex - Arbejdsformidlingen)

Den helt store forskel er, at vi gennem 10 år har oparbejdet en stor database og et stort netværk, som vi kan sende din annonce ud til. Vi sender den ud til både frisører, som søger arbejde, men også frisører, som er i arbejde, hvilket betyder, at din annonce rammer bredt, men stadig meget præcist.

Vi har muligheder for at eksponere dit jobopslag på en helt anden måde end andre jobportaler, fordi vi er specialiseret. Ingen rammer lige så bredt og præcist i frisørbranchen som FRISORJOB.DK.

Hvad skal jeg tage for min salon?

Det kommer an på rigtig mange ting. Hvordan er beliggenheden? Hvor stort er kundegrundlaget? Følger kundekartoteket med? Sælges navnet på salonen med? Er det en velrenommeret salon? Er der varelager som følger med og så videre. Dette er blot nogle af de faktorer, som har indflydelse på prisen.

Vi anbefaler, at du kigger på andre saloner, der er til salg, og sætter din pris ud fra dette niveau.

Se saloner til salg her

Jeg har ikke en færdig tekst – hvad gør jeg?

Det er intet problem. Vi hjælper dig gerne med teksten og opsætningen af annoncen. Hvis du har brug for hjælp til opsætningen af din jobannonce eller salgsannonce, tillægger vi et gebyr på kr. 499,00 til din annonce.

Ring til os på telefon 26 27 43 97 eller send os en e-mail på job@nielsenmedia.dk